VarigSlank er en vektklinikk i Steinkjer som i løpet av de siste 10 årene har hjulpet flere hundre personer med å nå målene sine.

 

VarigSlank Vektklinikk hjelper deg nå ditt mål!

Hos oss får du en kostholdsveileder som følger deg opp, akkurat så tett som du ønsker. Ukentlig, annenhver uke eller måntlig. Du kan også tilpasse opplegget ut fra hvor du er i prosessen. 

Dette tilbudet er for deg som ønsker å ned i vekt en gang for alle, som er lei jojo-slanking, klær som er få små og dietter og shaker. Her får du spise vanlig mat, du lærer hvilken mat som er best for kroppen, du lærer hvilken mat som gir mindre smerter, du lærer hvilken mat du bør spise mer av og hvilken du bør reduserer. Du får et opplegg som skreddersys det, din hverdag og ditt behov. 

Du får også oppfølging av lege ved behov. 

Vi jobber tett som team og man kan derfor bytte veileder om du føler behov for det. 

 

Kontakt

Jan Oddvar Setten
Spesialist i allmennmedisin. Utdannet ved NTNU, avgangsår 1999. Turnus i Namsos og Grong. Har i tillegg jobbet 1 år ved psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Levanger, tilknyttet akuttpost og ARP.

Har gjennomført Preceptorship in Obesity Medicine ved MGH Weight Center i Boston og mottar veiledning fra samme klinikk i gjennomføringen av overvektsbehandlingen. Videreutdanning i Obesity Medicine gjennom Harvard Continuing Medical Education.

Medlem av American Society of Bariatric Physicians® og deltar i deres opplæringsprogram - Advanced Curriculum Fellowship Program

Har ledet gruppebehandling for overvekt siden 2009. 

Jobber som fastlege på Sannan Legesenter, og er leder på Motus Treningssenter og VarigSlank Vektklinikk.

Sigrid Benum Nygård
Har en Bachelorgrad i idrett fra Høgskolen i Hedmark (2010) og en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2014). Har tidligere jobbet hos Frisklivssentralen i Verdal og har hatt samarbeid med Olympiatoppen i Steinkjer. Har jobbet for Varigslank siden 2013 og trives svært godt med å hjelpe folk å gå ned i vekt.

Sigrid er opptatt av sunn og næringsrik mat! For å oppnå suksess med vektnedgang må du finne det kostholdet som passer for deg og det må være mat du kan leve med resten av livet.

Lena Sjem Giskås

Er utdannet kostholdsveileder på Tunsberg Medisinske skole (2022). Har i tillegg en bachelorgrad i radiografi fra HiST (2010), og har 12 års erfaring som radiograf ved røntgenavdelingen på Sykehuset Levanger. Jobber i dag som 20% kostholdsveileder og 80% radiograf. 

Lena har egenerfaring med blant annet laktoseintoleranse. Hun har stor interesse for blodsukkervennlig, ren og naturlig mat. Lena tenker at veien til god helse og sunn vekt går via kunnskap om mat og matens virkning på kroppen. 

Justin Noah Guibao

Bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2015) og videreutdanning innen empowerment og helsefremmende arbeid, motiverende samtale og kognitiv atferdsterapi for vektreduksjon og vedlikehold. Justin har i 7 år veiledet klienter med overvekt, fedme og livsstilssykdommer ved legesenter i Oslo og online. I tillegg har han videreutdanning i Mindful Eating for individer med emosjonell spising og overspisingsproblematikk, og har holdt flere kurs på vegne av brukerorganisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser. 
 
I dag er han student på masterstudiet i klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo. Justin ønsker å bidra til at andre utvikler et bedre forhold til alle typer mat, egen kropp og de mange signalene den sender oss. 
Få våre beste råd for vektnedgang gratis