Ingen mål for små og ingen mål for store!

Kanskje er du redd for å få livsstilssykdommer? Kanskje har du allerede forhøyet blodsukker? Eller har du et blodtrykk som er alt for høyt? Ofte er små endringer nok til å få en bedring på både blodsukker, blodtrykk og en lettere vekt. Om det er 5 eller 50 kilo – ingen mål er for små, og ingen for store.

 

Hvem er vi?

 
vs_2.jpg

Sigrid Benum Nygård
Har en Bachelorgrad i idrett fra Høgskolen i Hedmark (2010) og en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2014). Har tidligere jobbet hos Frisklivssentralen i Verdal og har hatt samarbeid med Olympiatoppen i Steinkjer. Har jobbet for Varigslank siden 2013 og trives svært godt med å hjelpe folk å gå ned i vekt.

Sigrid er opptatt av sunn og næringsrik mat! For å oppnå suksess med vektnedgang må du finne det kostholdet som passer for deg og det må være mat du kan leve med resten av livet.

 
vs3.jpg

Jan Oddvar Setten
Spesialist i allmennmedisin. Utdannet ved NTNU, avgangsår 1999. Turnus i Namsos og Grong. Har i tillegg jobbet 1 år ved psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Levanger, tilknyttet akuttpost og ARP.

Har ledet gruppebehandling for overvekt siden 2009.

Har gjennomført Preceptorship in Obesity Medicine ved MGH Weight Center i Boston og mottar veiledning fra samme klinikk i gjennomføringen av overvektsbehandlingen. Videreutdanning i Obesity Medicine gjennom Harvard Continuing Medical Education.

Medlem av American Society of Bariatric Physicians® og deltar i deres opplæringsprogram - Advanced Curriculum Fellowship Program

 

Infomøter

Lyst til å høre mer om oss på VarigSlank og hva vi tilbyr? Med jevne mellomrom holder vi uforpliktende infomøter om VarigSlank og vårt tilbud for å gå ned i vekt. Her kan du møte kostholdsveileder, stille spørsmål og få utfyllende informasjon om tilbudet.