Meny

Om oss

Jan Oddvar Setten

Spesialist i allmennmedisin. Utdannet ved NTNU, avgangsår 1999. 

Turnus i Namsos og Grong. Har i tillegg jobbet 1 år ved psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Levanger, tilknyttet akuttpost og ARP.

Har ledet gruppebehandling for overvekt siden 2009.

Har gjennomført Preceptorship in Obesity Medicine ved MGH Weight Center i Boston og mottar veiledning fra samme klinikk i gjennomføringen av overvektsbehandlingen. Videreutdanning i Obesity Medicine gjennom Harvard Continuing Medical Education. 

Medlem av American Society of Bariatric Physicians® og deltar i deres opplæringsprogram - Advanced Curriculum Fellowship ProgramSigrid Benum Nygård

Har en Bachelorgrad i idrett fra Høgskolen i Hedmark (2010) og en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2014). Har tidligere jobbethos Frisklivssentralen i Verdal og har hatt samarbeid med Olympiatoppen i Steinkjer. Har jobbet for Varigslank siden 2013 og trives svært godt med å hjelpe folk å gå ned i vekt.

Sigrid er opptatt av sunn og næringsrik mat, men mener også det er viktig med en balanse hvor det er lov  kose seg i blant.Siv Kristin Nisen

Har en bachelorgrad i ernæring fra Bjørksnes Høgskole (2016). Har fra før fagbrev som institusjonskokk og restaurantkokk og jobbet som kokk i 12 år. Siv Kristin begynte i praksis på Varigslank i 2015 og ønsker å hjelpe folk å få sunnere levevaner og gå ned i vekt.Trude Olsen

Bachelor i ernæringsfysiologi (Atlantis medisinske høyskole,2012).
Bachelor i samfunnsvitenskap (fordypning i idrett-og bevegelsesvitenskap, og fri emner i folkehelse og pedagogikk). (NTNU, 2012).
Master i helsevitenskap, fedme og helse (NTNU, 2014).

Arbeidserfaring:
Overvektsgrupper ved FysMed-Klinikken (startet i 2015)

Med individuelt tilpassede råd og et variert kosthold som utgangspunkt ønsker Trude å bidra til en varig livsstilsendring og vektreduksjon. 
 

Individuelt tilpasset vektreduksjon for varig resultat

Bli medlem