Irene reduserte midjemålet med 26 cm!

Jeg startet hos VarigSlank etter at jeg deltok på et infomøte. Da hadde jeg prøvd ulike varianter for vektnedgang, også medisiner gjennom legen min, men jeg fikk ikke de helt store resultatene. Jeg startet sammen med min mann og vi har hele veien vært to som har tatt denne reisen sammen.

Da jeg startet hadde vekta nådd 95,2 kilo og en bmi på 36,2 gjorde at jeg ønsket å ta noen grep. Jeg følte selv at jeg ikke spiste særlig mye og heller ikke veldig usunt, noe også Sigrid min kostholdsveileder var enig i! Når vi sjekket litt nærmere så vi at kanskje at det var mer kaffebrød og utskeielser enn jeg husket. Målet i starten var å registrere maten jeg spiste å få inn mer grønnsaker i kosten. Dette ga med en gang resultater. På under 2 måneder var midjemålet ned 10 cm og når jeg nådde 3 måneder hadde jeg gått ned hele 14 cm rundt midjen. Nå har det gått snart 2 år siden oppstart og midjemålet er ned hele 26 cm!

Jeg har fortsatt hos VarigSlank, jeg er ikke helt i mål enda, selv om vektnedgangen min har vært veldig bra sålangt.

Jeg har nemlig gått ned hele 13,2 kilo! Dette har gjort at hverdagen er lettere. Det går bedre å bøye seg, kroppen føles lettere, jeg har også mindre vonde knær og bein! Sover om natten gjør jeg også, noen som var et problem tidligere.

Jeg fortsetter hos VarigSlank fordi jeg hele tiden får gode tips og råd når det går litt trått og jeg ønsker å komme meg ytterligere ned i vekt.

VarigSlank har for meg vært avgjørende for min vektnedgang. Oppfølging hos Sigrid har vært viktig for holde fokus. Det at mannen også har deltatt på samme opplegg har gjort det enklere med måltider og type mat vi har valgt.

Jeg anbefaler gladelig VarigSlank til alle som ønsker hjelp til et sunnere kosthold, vektnedgang og bedre helse.

Har du spørsmål rundt kosthold? 

Send oss dine spørsmål i dag.