Christina har gått ned 25 kilo i etterkant av graviditeten!

"Jeg synes egentlig jeg hadde god kunnskap om mat i forkant, jeg trodde i allefall det! Jeg har en Pt utdannelse som bakgrunn. Jeg har lært mye om sunt kosthold og fått mer kunnskap etter at jeg startet hos VarigSlank."

Jeg har alltid trent regelmessig, også før oppstart hos VarigSlank. Det gjorde godt for kroppen, men det hadde lite effekt for å gå ned i vekt. Jeg har alltid blitt fortalt at maten er viktigst, det har jeg virkelig fått erfare etter oppstart.

 

Nedgang på 13 kilo og midjemålet er redusert med 12 cm på kun 3 måneder! Nå etter 5 mnd er tallet på 20 kilo og 18 cm på midja!

 

Det er litt morsomt å tenke på hvordan kostholdet har endret seg, for jeg føler egentlig ikke at det er endret. Jeg spiser det samme som før, men mindre porsjoner.

Så spiser jeg alltid ekstra grønnsaker til alle måltidene mine.

De vanene jeg har fått etter oppstart hos VarigSlank kommer jeg til å ta med meg videre i livet.

Jeg trodde at det skulle bli vanskelig og t måtte jeg sulte meg. Det er ikke ett måltid etter oppstart hvor jeg har kjent på sult i etterkant av måltidet. Jeg har blitt mett. Det jeg har kuttet ut er kos i hverdagen, fordi jeg vil heller spare det til helg og ha litt ekstra å gå på da. I helga er det både pizza og sjokolade, og det har det vært siden oppstart. Til tross for dette har nedgangen hele tiden vært regelmessig og god. Sigrid har hele veien veiledet på hvor mye det er rom for, og jeg har fulgt den oppskriften stort sett hele veien.

"Jeg er veldig fornøyd hvor godt dette tilbudet ble tilpasset meg og mine behov!"

Ønsker du et kosthold tilpasset deg og din helse slik som Christina? 

Meld deg inn i dag!

Bli medlem