Alise gikk fra 109,3 til 78 kilo på under et år!

Jeg var medisinert for høyt blodtrykk og ønsket meg i tillegg en lettere hverdag.  Første oppgave jeg fikk var å registrere det jeg spiste og regne ut kaloriene. Jeg så fort at dette var mye mer enn jeg ønsket, så jeg begynte å redusere matmengden allerede før timen uka etter. Jeg spiste egentlig ganske regelmessig helt fra starten av, men også mye usunn snavling mellom måltidene.  På timen fikk jeg vite hvor mange kalorier jeg burde ha hver dag, jobbe med å få oversikt over kaloriene, anbefaling om å ta omega 3 og forsøke å spise to frukt pr dag.

Jeg synes det var veldig greit å regne å ha oversikt over kaloriene. Det gjorde at jeg fikk god oversikt og hadde god kontroll på inntaket mitt. Jeg føler jeg mister litt kontrollen når jeg kutter loggingen og merker at jeg da fort spiser litt mer til måltidene. Nå har jeg kommet så langt at jeg også merker at det er enklere å kose seg litt mer, fordi jeg har vært flink. Dette er noe jeg sammen med kostholdsveileder snakker mye om og er bevisst på. Vekta går fortsatt ned fordi om jeg unner meg litt potetgull og vin når det er helg.

Jeg kuttet allerede i desember ut blodtrykksmedisin og hadde ifølge legen blodtrykk som en 25-åring! Siden jeg startet hos VarigSlank tatt av 31,3 kilo! Og vekta er nå på 78 kilo. 

Jeg merker at hverdagen er lettere, jeg er mer fysisk aktiv og har mye mer energi enn tidligere.  Jeg går lengre turer både på ski og på beina uten å bli tungpustet og svett etter få meter og deltar i større grad på turer med familien.

Jeg merker fordelen av å ha regelmessig oppfølging slik at man ikke slipper seg helt ned og mister fokus på jobben som må gjøres!

Jeg synes egentlig at reisen og vektnedgang har gått veldig greit. Jeg har holdt fokus og merker god fordel av å ha regelmessig oppfølging, det å vite at noen skal spørre deg hvordan du går gjør at man ikke slipper seg helt ned og mister fokus på jobben som må gjøres!

Jeg håper og tror jeg skal greie å holde vekta jeg er på nå, ved hjelp av god oppfølging fra VarigSlank.

Få våre beste tips til vektnedgang.