Janne gikk ned 35 kilo på 15 måneder!

Jeg begynte å gå til Varig Slank høsten 2017. Jeg oppdaget tilbudet på Facebook og bestemte meg for at dette ville jeg prøve. Jeg var 120 kg. Nå har jeg gått ned 35 kilo på 15 måneder.

vs_22.jpg

Jeg startet hos varigslank høsten 2017. Jeg oppdaget tilbudet på Facebook og gikk på et informasjonsmøte. Dette virket veldig interessant og jeg bestemte meg fort at dette ville jeg prøve. Jeg var stor, 120 kg da jeg begynte hos varigslank, og nå har jeg gått ned 35 kilo på 15 måneder. Det har vært en fantastisk reise ned i vekt sammen med Varigslankpersonalet og de andre medlemmene på varigslank. Både gruppetimene og timene til Sigrid har betydd mye for min vektreduksjon. Det å sitte sammen med andre å utveksle erfaringer og snakke om ulike tema gjør mye for bevisstheten, motivasjon og forståelsen av det jeg holder på med. Timene med Sigrid har også vært veldig bra, mange gode tips og råd som en kan ta med seg i hverdagen. Det å være innom ca. 3 ganger i måneden gjør at motivasjonen holdes ved like, nye utfordringer, tips og råd som en må prøve ut.

Sigrid har betydd mye for min vektreduksjon. Det å utveksle erfaringer og snakke om ulike tema gjør mye for bevisstheten, motivasjonen og forståelsen av det jeg holder på med

Jeg jobbet mye med kaloritelling i starten, de første seks månedene. Det var veldig lærerikt for min del. Den bevisstheten av hvor mange kalorier ulike matvarer inneholder har alt å si for å ha forståelse av hva man bør spise og ikke og hvor mye en kan spise av ulike matvarer. Jeg har lagt om kostholdet en god del. Jeg spiser mindre porsjoner, mye mer grønnsaker, skiftet til magre produkter, redusert mengden søtsaker, men det handler mest om at en kan spise det meste men man må tenke på mengden. Starten syns jeg det var vanskelig å skulle følge kaloriantallet jeg skulle spise. Kroppen måtte venne seg på den nye mengden mat, men det gikk seg til etter hvert. Jeg fortsatte å gå ned i vekt etter at jeg sluttet å telle kalorier hver dag. Den jobben jeg gjorde med tellinga i starten har gjort til at jeg vet hva som er bra mat og ikke like bra mat. Det har fortsatt å fungere i ettertid også. Jeg har aldri hatt noe spesielle mål med slankingen, alt har gått veldig bra selv uten mål. Nå har jeg stabilisert meg og prøver å fortsette med det.

 
vs_24.jpg
 
Snopp Designbyrå