Else lever sunnere, orker mer og er lettere i kropp og sinn

Jeg var hos legen grunnet smerter over hele kroppen. Jeg ble rådet til å være mer i bevegelse og gå ned i vekt under veiledning. Jeg skjønte selv at dette trengte jeg hjelp til.

FOTO: JULIE HAUGEN EGGE/NRK

FOTO: JULIE HAUGEN EGGE/NRK

I vår var jeg hos legen og klaget over smerter i kroppen. Jeg ble rådet til å være mer i bevegelse og gå ned i vekt under veiledning. Jeg skjønte selv at dette trengte jeg hjelp til, og bestilte time på Motus og programmet Varig Slank.

Kostholdsveileder Sigrid identifiserte raskt mine problemområder og ga råd om enkle endringer i kosthold og trening. Bare det å unngå butikken etter en lang dag når sulten gnager har hjulpet uventa mye. Med et begrenset daglig kaloriinntak og alt jeg spiser skal skrives ned og synliggjøres i en kostdagbok, er det enkelt å velge sunn mat som metter framfor tomme kalorier. Is og sjokolade har vært forbausende lett å erstatte med frukt og Skyr og jeg føler slett ikke at jeg ofrer noe, tvert imot. Det er litt spennende å oppdage alternative sunne matvarer og kostholdet er mer variert og smakfullt enn tidligere.  

Med Varig Slank er jeg godt i gang med livsstilsendringen som allerede gir bedre helse og mer overskudd til et aktivt liv.

Når det er sagt, så innser jeg at min gryende interesse for mat og mer bevisste holdning til hva jeg velger å spise er noe jeg må jobbe med over tid, og ikke minst sette av tid til, for en varig endring. Med god veiledning og oppfølging fra Varig Slank er jeg godt i gang med livsstilsendringen som allerede gir bedre helse og mer overskudd til et aktivt liv.

Det er svært motiverende å erfare at selv små og enkle endringer i hverdagen gir resultater. Og det blir lettere for hver dag. Det dreier seg heldigvis ikke om en «sultekur», men omlegging til et sunnere kosthold gjennom å planlegge og ta bedre valg. Fem måneder etter at jeg begynte hos Varig Slank hadde jeg gått ned 20 kilo. Jeg er sjeleglad for legens resept – og ikke minst for at jeg valgte å følge hans råd og oppsøke hjelp! Jeg lever sunnere, orker mer og er lettere i både kropp og sinn. 

 

Del historien til Else:

Snopp Designbyrå