Vi hjelper mange med å nå målene sine!

Les noen av suksesshistoriene

– fortalt av medlemmene selv.

Janne gikk ned 35 kg på 15 mnd!

Jeg begynte å gå til Varig Slank etter at jeg oppdaget tilbudet på Facebook. Bestemte meg da for at dette ville jeg prøve. Jeg var 120 kg. Nå har jeg gått ned 35 kilo på 15 måneder.

Les Janne sin historie her

Alise gikk fra 109,3 til 78 kilo på under et år!

Jeg merker fordelen av å ha regelmessig oppfølging slik at man ikke slipper seg helt ned og mister fokus på jobben som må gjøres!

Les Alise sin historie her

Christina har gått ned 25 kilo i etterkant av graviditeten!

Jeg startet hos VarigSlank etter å ha gått gravid med mitt første barn et år tidligere. Jeg følte at jeg spiste riktig og trente godt, men vekta gikk ikke ned.

Les Christina sin historie her

Robert gikk ned 31,4 kilo – kuttet ut medisinene

Jeg begynte å gå til Varig Slank med en vekt på 127,7 kilo og en bmi på 39,6. Jeg hadde søvnvansker med snorking, pre- diabetes og gikk på medisiner for høyt kolesterol og høyt blodtrykk.

Les Robert sin historie her

Svein knakk endelig koden for vektnedgang. 

Jeg startet å jobbe med måltidsrytmen og jobbet med å unngå småspising. Jeg fikk en oversikt over kostholdet mitt og jobbet med å spise regelmessig. Jeg jobbet også en del med å spise i et rolig tempo. Etter kun en måned hadde jeg gått ned 10 kilo!

Les Svein sin historie her

Irene reduserte midjemålet med 26 cm.

 

VarigSlank har for meg vært avgjørende for min vektnedgang. Oppfølging hos Sigrid har vært viktig for holde fokus. Det at mannen også har deltatt på samme opplegg har gjort det enklere med måltider og type mat vi har valgt.

Les Irene sin historie her