Sliter du med overvekt eller fedme, har prøvd de fleste slankekurer, men kommer aldri helt i mål?

Eller kanskje kom du deg frem til målet, men vekta krøp sakte opp igjen? Vi kan hjelpe deg!

Alle har vi forskjellige grunner til å ønske å gå ned i vekt. Kanskje ønsker du å ta vare på helsen, få økt energi og overskudd, kanskje har du planlagt å se best mulig ut til bryllupet, kanskje kjenner du på at vekta begrenser hva du klarer å gjøre sammen med barn eller barnebarn eller kanskje er det ganske enkelt at du ønsker føle deg bedre og se bedre ut.

Her hos VarigSlank ønsker vi hjelpe deg med å oppnå målet ditt. Våre kostveiledere har mye erfaring og kan gi deg en personlig tilpasset oppfølging for best mulig resultat.

Personlig veiledning

Din kostveileder vil følge deg gjennom hele perioden med vektreduksjon og gi råd om kosthold, fysisk aktivitet og andre endringer som kan gjøres for å oppnå en varig vektreduksjon. Oppstartssamtale tar 45-60 minutter, deretter er det oppfølgingssamtaler på inntil 30 minutter hver måned.

Grupper

Vi møtes i faste grupper med 2 ukers mellomrom. Dette skjer til faste tider og med din kostveileder som gruppeleder. I gruppene vil tema være hvordan oppnå vektreduksjon og hvordan holde vekten varig nede.

Treningsveiledning

Vi gir råd om hvordan trening kan brukes for vektreduksjon og for å bevare vekttapet.

Oppfølging ved lege

Vår lege som har videreutdanning innen overvektsbehandling er tilgjengelig for din kostveileder og vil kunne rådgi om det viser seg at helseproblemer er en medrvirkende årsak til overvekten.

Vi baserer oss på kunnskap som er dokumentert gjennom medisinsk forskning. Vi gir deg ingen diett eller slankekur som kun hjelper for en kort stund. Gjennom en gradvis endring av livsstil og ved å fjerne årsaker til overvekten, oppnår man en varig livsstilsendring som gir en varig vektnedgang.

Høres dette ut som noe for deg? 

Meld deg inn ved å følge lenken nedenfor. Har du spørsmål før du melder deg inn, så kan enten kontakte oss via vår kontaktside, eller du kan velge å åpne chat (Messenger) for raske avklaringer. I etterkant av innmelding vil du bli kontaktet av kostholdsveileder, og får time i løpet av kort tid. Vi setter opp time hos lege for blodprøver og oppstartssamtale. Deretter får du jevnlig oppfølging av både kostholdsveileder, lege og gruppetimer med andre deltagere.